marți, 9 februarie 2010

Myako - In lumea ei

Episodul 1
In lumea ei








Se ineca in inocenta in timp ce distrugea viata a mii de oameni. In cinconstienta in care a fost lasata de catre distrugatoarea buna vointa a lumii, nimeni nu ii vroia raul insa raul i se intampla, situatia ei era o porcarie creata de inima calduoasa si intentiile bune a celor ce au adus-o pe lumea asta, ar fi trait o viata buna daca nu ar fi fost ea, insa ea este ea si nu poate fi altcineva decat ea asa ca ea traieste in modul ei plin de durere asteptand salvarea de la o forta superioara ei. Dar pana aceasta forta vine sa o salveze de aceasta lume indopata cu intuneric in care s-a aruncat tot ce poate face este cu inima sa pura sa distruga. Cu inteligenta sa superioara sa prosteasca, nu vrea raul nimenui, nu doreste decat sa fie fericita alaturi de ceilalti, alaturi de cei ce o iubesc atat de mult. Este o regina intr-o lume fara supusi, si in acea lume poate face tot ceea ce vrea, iar ea a ales si a dorit aceasta cale, nu poate fi alta decat asta, este sigura de asta si probabil ca si eu sunt sigur de asta deoarece eu o cunosc cel mai bine chit ca nu am fost langa ea. Sunt sigur ca acea pasare ar fi cantat si zburat superb daca ar fi avut un cer pe care sa zboare si mai important, o usa deschisa pe care sa iasa, sunt sigur ca intr-o zi va zbura si isi vareamintii cantecele deoarece ea e ea si nu e nimeni altcineva ce poata sa faca treaba ei mai bine decat ea insasi. Dar pana atunci eu tot ce pot face este sa o privesc de la o distanta prea mare pentru a fi comfortabila, tot ce pot face este sa ma rog pentru viitorul ei si ca scutul ce si l-a pus in jurul inimii sa nu se distruga prea devreme si totodata sa se distruga mai repede.
Stateam impreuna ea cu mine in brate si cu amandoi cu ochii tintiti intr-un monitor pe care o dungulita albastra cucerea din ce in ce mai mult spatiu intr-un ritm rapid, insa pentru un motiv anume ei nu ii convenea viteza ei. Se vedea pe fata ei ca ii venea sa injure dar nu era asa de vulgara, in schimb statea si rontaia violent o acadea si din cand in cand mai rasufla violent si isi trecea mana prin una dintre cele doua cozi ce abea si le facuse.
"Si deabia am instalat noul procesor!" ofteaza ea dezamagita punandu-ma pe masa pentru a se ridica din scaun sa inspecteze viteza procesorului pe un dispozitiv special facut de ea ce era instalat direct pe el. Era un as in calculatoare deoarece de mai bine de o perioada lunag de timp calculatorul a fost singura ei fereastra din lumea ei iar eu eram o replica a ei. "Ce naibi, nici nu lucreaza la intreaga sa performanta si totusi merge asa de incet?" continua ea uitandu-se la micul afis electronic instalat pe procesor. Mie mi se parea normal sa mearga asa, cel putin viteza asta a fost la transferul de date bancare din totdeauna, probabil ca in lumea ei timpul se dilatase destul de mult. Se ridica si ma ia dupa ea pana in debara pentru a isi lua o acadea noua aruncand betisorul in cosul de gunoi aproape plin de harti ambalaje de acadea si betisoarele acestora la care se holbeaza o clipa gandindu-se la menajera ca lenevea pe undeva si se intoarce inapoi in scaunul ei mic uitandu-se la monitor. Imbratisarea ei era intr-adevar confortabila dar era incarcata in acelasi timp cu o senzatie de amara. Nu e ca si cum m-am saturat de ea, chiar deloc, chiar o indrageam mai mult ca orice pe lumea asta deoaece dintre toti oamenii numai ea putea indragii asa de mult ceva ca mine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu