miercuri, 10 februarie 2010

Myako - In lumea lor

Episodul 2
In lumea lor







Monitorul din fata mea stralunea cu o culoare albastruie asteptand comenzi de la stapana lui ce dormea cu mine in brate in scaunul ei confortabil ales cu cea mai mare strictete special pentru situatii ca asta. Ei nu ii placea sa doarma in paturi canapele sau astfel de mobiliere, le tinea drept bibelouri deoarece singurul loc pe care il ocupa era acel scaun in fata unui birou mare ce o inconjura aproape complet pe care erau cateva carti, cateva monitoare si calculatoare si tot felu de componente ce le facea pentru a nu fi descoperita de politie.
Nu mergea la scoala, invata acasa in fata calculatorului tot ce ii trebuia, ei ii trebuia informatica, nu pleca la cumparaturi, parintii ei fiind bogati dadea comanda online si produsul venea la ea, camera ei nu avea ferestre deoarece ferestrele ei erau pe acel ecran mare, si nici prieteni nu ii trebuiau deoarece ei erau in acele ferestre. Niciodata nu mi-am putut da seama daca acestia erau virtuali, creati de ingeniozitatea ei sau chiar ii cunoscuse pe internet si au tinut legatura din interese profesionale. Vorbea cu tot felu de cunoscuti pe inetrnet, foarte deschis si linistita dar in realitate nu putea vorbi cu nimeni, pana si cu paznicul de la intrare nu avea curajul sa dea ochii cu el, ci ma punea pe mine in fata camerei si vocea ei rasuna in microfon, pana si programul menajerei de curatare era special facut in asa fel incat sa nu interactioneze prea mult. Nu ii intelegeam aceasta frica de lume dar nu o condamnam, avea motivele ei intemeiate pentru a fi asa. Doamne, as fi dat orice pentru a avea o gura sa ii vorbesc sau puterea de a ii comunica ceva in orice fel. Daca nu eram imaginea ei in societate as fi fost o existenta inutila, singura mea putere este cea de a sta si de a privi scrasnindu-mi dintii si incorandu-mi nervii incercand sa nu o iau razna datorita suferintei sale. Avea tot ce ar vrea cineva pe lumea asta insa nu avea nimic. Era doar ea cu mine si oamenii din acele ferestre.
"Hey, esti acolo?" rasuna o voce feminina in boxele calculatorului. In fereastra de pe monitor aparea numele TealSakura22. Ea se trezeste speriat la auzul acelei voci.
"Moooo, Ce vrei?!?!" raspunde ea crispata
"Te-am trezit?"
"Da"
"Cat este ceasul acolo?" intreaba Sakura curioasa
"Ce iti pasa tie?" ii ea scurt incercand sa ii reaminteasca de pactul facut intre ea si oricine. Detalii ce pot divulga identitatea sau locatia ei sunt pazite cu strictete iar orice tentativa de a se afla aceste informatii va fi luata ca un act de agresiune.
"Cum merg afacerile?"
"Nenorocitii aia de la banca si-au instalat un program de protectie mai bun iar download-ul este mult mai lent acum. Dar nu exista nici o problema deoarece datele au fost trase si verificate."
"Aha, este super bine, ai sters toate urmele?"
"Desigur! Nu sunt proasta!"
"Atunci e bine, acum astept sa se valorizeze moneda nationala pentru a schimba banii."
"Fa ce vrei, nu imi pasa" ii raspunde ea rece rezemandu-si obrazu de mana dreapta si inchizandu-si ochii somnoroasa.
"Aaah! Mereu esti asa rece!"
"In loc sa te plangi ar trebui sa imi multumesti, din cauza cui iti merg bine afacerile?"
"Haha, iarta-ma"
"Ai grija ce faci, jur ca nu te voi ajuta sau iti voi mai vorbi vreodata daca vei fi prinsa, intelegi?"
"Tu la fel"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu