vineri, 7 octombrie 2011

Episodul 4

0 comentarii
Episodul 4 Partea 1


"Hai, ai sa racesti." ii spun eu intinzandu-i mana Elenei. Eram cam confuz, nu stiam ce se intampla cu ea. Ori se juca cu mine, ori cedase nervilor. Dar ochii ei clar tradau o teroare autentica. Trebuia sa fac ceva sa o linistesc... Era vina mea totusi. Dar nu era un pic cam deplasata? Ea imi apuca mana tremurand si observ ca era rece ca gheata, uitandu-ma mai bine in locul ei era un cadavru alb complet cuochii vineti uitandu-se in gol. Speriandu-ma alunec pe cevasi cad pe spate tragand-o si pe ea dupa mine.
Read more...

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Episodul 3

0 comentarii
Episodul 3 Partea 1



Iulia se uita la mine speriata. Bubuitul acela semana din ce in ce mai mult cu ciocnirile dintre un ciocan si un fier. Urcand usor pe scarile pe care nici unu dintre noi nu isi mai dorea sa paseasca vreodata simteam o forta respingatoare. Peretii incepeau usor usor sa pulseze in ritmul bubuitului.
Read more...

vineri, 23 septembrie 2011

Episodul 2

0 comentarii
Episodul 2 Partea 1



Brusc simto durerearzatoare in obraji provenita de la o forta ce ma face sa imi intorc capul.
"REVINO-TI!" striga o voce feminina cunoscuta exact dupa. "TREZESTE-TE! TE ROG REVINO-TI!" continua aceasta. Ma simt zguduit. Ma uit in jos si o vad pe Iulia teafara si nevatamata. Sangele de pe ea disparuse si gaurile la fel. Tavanul era intact si nici nu era praf in aer. Totul era bine. Incercand sa imi aflu imprejurarile descopar ca inca suntem la intrarea scolii. Ce naiba?
Read more...

joi, 22 septembrie 2011

Episodul 1

0 comentarii
Episodul 1 Partea I


Totul era inutil! Nici una dintre incercarile noastre de a scapa din scoala nu aducea rezultate. Tot ce reuseam era sa ne extenuam mai mult. Toate incercarile lui Rave de a escalada garudul se sfarsea cu o cazatura. Era mult prea inalt iar peretii erau facuti din beton neted. Nu aveai de ce sa te agati, trebuia sa incerci sa faci niste pasi pe el si apoi sa te agati de margine dar acest lucru era imposibil pentru noi. Doamne! Ce se intampla?! De ce toata lumea asta imputita a a devenit in halul asta?! De ce ni se intampla noua asta? Si poate ca eram un caz fericit noi. Poate ca trebuia sa ne bucuram. Poate ca nu ar fi trebuit niciodata sa plecam de acolo...

Read more...

luni, 2 august 2010

Defapt

0 comentarii
Episodul 19
Defapt





Mangaierea ei imi aduce doua lucruri: Liniste si vina.
Abia o lasasem pe Livia acasa si am pornit intr-o plimbare oarba prin oras. Ma invitase sa raman la ea dar m-am simtit nevoit sa o refuz, probabil ca facusem o porcarie dar asta mi-a dictat sufletul. Este ceva ce nu ma lasa sa avansez in relatia mea cu ea. Imi place si ma place, ne intelegem de minune si ne iubim, cred. Sunt fericit de alaturi de ea, este o fata fparte grijulie si calda, este loiala si inteligenta, stie sa iubeasca si sa iti fie si amica. Este frumoasa, extraordinara, este prea frumoasa sa fie adevarata. Ea este tot ce mi-am dorit de la viata. Ea imi poate acoperi oricand gaura din suflet, si totusi este o porcarie situatia in care ma aflu. Ma simt fericit, dar fustrat. Cand nu ii sunt alaturi gandul la ea imi aduce pe langa fericire si un sentiment de nevrozitate, de suparare ce nu ma lasa sa fac acei pasi pentru a ne continua drumul in viata. Oare nu o iubesc indeajuns, nu imi place de ea? Ma simt bolnav si greoi, incatusat de propria minte. Ma simt atat de mort pe dinauntru insa ceva inca mai traieste in mine. Elise, ma ierti?
Read more...

duminică, 7 martie 2010

Cantec de primavara trista

0 comentarii
Episodul 3
Cantec de primavara trista






Inca imi suna in urechi cantecul ei trist, era o fata vesela si nazdravana, frumoasa pe dinafara dar putreda pe dinauntru. Vocea ei era asa linistitoare, asa trista asa frumoasa, nici mama nu imi canta sa de frumos. Atunci mi se parea ceva asa de linistitoare, imi facea placere sa o aud.... Acum imi pare rau ca o auzeam, imi pare rau ca nu o opream deoarece de fiecare data cand ea inflorea in mine, ea putrezea. Mereu canta acest cantec cand ploua afara sau viscolea si noi stateam ascunsi intr-o scara de bloc sau intr-un loc adapostit, mereu canta acest cantec cand era singura, mereu canta acest cantec cand fugea de acasa, mereu canta acest cantec cand ne plictisea mereu canta acest cantec cand era trista... Mereu canta acest cantec iar eu nu imi dadeam seama, mereu canta si eu zambeam... Mereu suferea iar eu ma bucuram. Ma bantuie inganatul ei trist.... mirosul ei.... atingerea ei.... chipul ei trist... inca nu imi vine a crede cat de ignorant eram, om patetic in vierme scarbos, eu eram infectia ei. Oare de cate ori nu mi-a cerut ajutorul iar eu nu i l-am oferit. Doamne ai putea sa o faci sa ma ierte? Macar acum, sa ii aud vocea ei spunandu-mi "nu-i nimic, nu stiai, te iert" chiar daca ea nu a fost suparata niciodata pe mine, chiar daca ea ma intelegea, te rog ... pentru a ma ierta eu, vreau sa aud aceste cuvinte. Pana si acum, in aceste momente, tot ca un egoist traiesc... Incercand sa imi misc mainile pentru a-mi cauta pachetul de tigari am inceput sa ingan acel cantec.

Read more...

sâmbătă, 27 februarie 2010

Vanatoarea de broaste

0 comentarii
Episodul 2
Vanatoarea de broaste









Acea seara putea a vinovatie, eram intr-o alta lume, intr-un alt corp sau alta minte deoarece eu nu as fi putut face asa ceva niciodata, nu as fi incalcat cuvantul alor mei si in nici un caz nu as fi sarit de la etaj bazandu-ma pe mainile mele fragile si o craca subtire. Dar oarecum imi placea acea atmosfera, m simteam mai puternic ca deobicei, acea lume intunecata ma facea mai puternic, deasupra celolalti. Dupa ce m sarit gardul gradinii am pornit in graba la locul de intalnire pentru a o gasi alaturi de George si Florin, doi colegi de clasa ce imi erau cam indiferenti.
Read more...